1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. DECIBEL се сертифицира по ISO 9001:2015 за управление на качеството

DECIBEL се сертифицира по ISO 9001:2015 за управление на качеството

DECIBEL се сертифицира по ISO 9001:2015 за управление на качеството
26.09.2024

ПРЕС-СЪОБЩЕНИЕ

DECIBEL се сертифицира по ISO 9001:2015 за управление на качеството

DECIBEL, водещ доставчик на звукоизолационни и акустични решения, с гордост обявява сертифицирането си по ISO 9001:2015 за процесите на проектиране, производство и монтаж. Този престижен сертификат, предоставен от Bureau Veritas Certification Holding SAS – клон в Обединеното кралство, подчертава ангажимента на DECIBEL да поддържа най-високите стандарти в управлението на качеството.

Сертифицирането по ISO 9001:2015 е световно признато и служи като еталон за високи постижения в системите за управление на качеството. Това постижение гарантира, че DECIBEL продължава да отговаря и надхвърля очакванията на клиентите, като се придържа към строги стандарти в своите операции. Обхватът на сертифицирането обхваща всички етапи от работата на DECIBEL, от първоначалната фаза на проектиране до производството и монтажа на звукоизолационни и акустични продукти и решения.

С получаването на този сертификат DECIBEL затвърждава отдадеността си да доставя надеждни, висококачествени продукти, които отговарят на развиващите се нужди на неговата глобална клиентска база. Това постижение допълнително затвърждава позицията на DECIBEL като лидер в индустрията за звукоизолация и акустика, като последователно дава приоритет на иновациите и удовлетвореността на клиентите.

За DECIBEL
Основана през 2012 г., DECIBEL е европейска инженерна и производствена компания, специализирана в звукоизолационни и акустични решения. Компанията оперира в над 42 страни и предоставя персонализирани решения за жилищни, търговски и индустриални проекти, като се фокусира върху иновациите и качеството.

За повече информация относно нашите продукти посетете zvukoizolacia.com

 

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.